фото: [email protected], УикипедияСлучаят повдигна проблема за насилието срещу жените.Трупът бе намерен в

...
фото: wiki+spam@eindruckschinderdomain.de, УикипедияСлучаят повдигна проблема за насилието срещу жените.Трупът бе намерен в
Коментари Харесай

И тази нощ бдение в Лондон в памет на убитата Сара Еверард

фото: [email protected], Уикипедия

Случаят повдигна проблема за насилието против дамите.

Трупът бе открит в петък. Смята се, че е била отвлечена и убита.

В Лондон стотици хора взеха присъединяване в ново бдение, този път в региона на Народното събрание, във връзка убийството на Сара Еверард, макар предизвестието на министъра на вътрешните работи Прити Пател за съблюдаване на разпоредбите на локдауна.

Прити Пател съобщи, че схваща публичния яд, само че прикани хората да не стачкуват, тъй като това е нарушаване на наредбите за събирания и обществена отдалеченост. Тя добави, че е почнала следствие на нападателните дейности на полицията в неделя, когато няколко дами бяха изведени с белезници от предишото бдение. 

Кореспондент на Би Би Си заяви, че нощес е имало доста по-малко служители на реда в сравнение с в неделя, които са била много по-пасивни, сходно на митингите преди време на придвижването Black Lives Matter.  Шефът на лондонската полиция Кресида Дик отхвърли да подаде оставка след острите рецензии за несъответстващи дейности на служителите на реда, добавя БНР.

Премиерът Борис Джонсън бе ръководител на съвещание на работната група по наказателно право късно нощес, след което последва изказване, че ще бъдат взети незабавни ограничения, с цел да се подсигурява сигурността на дамите и девойките.  За задачата ще бъде подсилен размера на фонд „ По-безопасни улици “ до 45 милиона паунда, който планува ограничения по места, включващи по-добро осветяване и видеонаблюдание. Стартира и план под наименование Vigilant, който планува униформени и цивилни чиновници да наблюдават и разпознават съмнителни видове към нощните клубове и питейни заведения. 

Тялото на 33-годишната Сара Еверард, маркетинг управител по специалност, бе намерено в гора в графство Кент. 48-годишният служител на реда Уейн Казънс е упрекнат в нейното похищение и ликвидиране.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР